Bij deze het recept voor de liefhebber: 1 bak Johma huzarensalade van 500 gram 1 haring in stukjes er doorheen snijden 1 blik tonijn zonder olie er door prakken 1/2 bakje Hollandse garnalen erin 4 eetlepels Zaanse mayonaise erbij Geheel goed door elkaar roeren en gelijkmatig verdelen over een schaal Maak de krans van 3 vleestomaten en 2 eieren in plakjes en druk 1 heel gekookt ei in het midden van de salade (versieren met dotjes mayonaise en ketchup) Tot slot rest van de Hollandse garnalen over salade strooien en klaar is uw Huzarensalade met vis!
Culinair hoogstandje!
BeantwoordenVerwijderenBij deze het recept voor de liefhebber:
Verwijderen1 bak Johma huzarensalade van 500 gram
1 haring in stukjes er doorheen snijden
1 blik tonijn zonder olie er door prakken
1/2 bakje Hollandse garnalen erin
4 eetlepels Zaanse mayonaise erbij
Geheel goed door elkaar roeren
en gelijkmatig verdelen over een schaal
Maak de krans van 3 vleestomaten en 2 eieren in plakjes
en druk 1 heel gekookt ei in het midden van de salade
(versieren met dotjes mayonaise en ketchup)
Tot slot rest van de Hollandse garnalen over salade strooien
en klaar is uw Huzarensalade met vis!