vrijdag 23 december 2016

Dagopbrengst #4


2 opmerkingen:

  1. Paul van Keimpema schrijft: Leuk die “dagopbrengsten”. Met de beste bedoelingen gegeven natuurlijk. Ik ken het inmiddels wel want van mijn thuiszorgster krijg ik ook wel eens wat. Bijv. fruit, waar ze in omkomt natuurlijk. Daar heb ik geen problemen mee want het komt wel op hierzo.
    Zo had ze laatst Deutsche Brattwursten voor me. Gatverdamme, ik heb ze niet eens geprobeerd en in de container gegooid afgedekt met ander afval zodat ze niet zichtbaar zouden zijn voor haar. Toen heb ik tegen haar gezegd dat ze geen dingen voor me mee nemen moet want wat eten aangaat ben ik nogal een mierenneuker.

    Zo heb je ook een foto van haringen. Die dingen ken ik wel want hier in de super zijn die ook wel. Ik heb ze eens geprobeerd om te proeven hoe ze zijn. Niet te vreten dus. Zelfs de meeuwen hoefden ze niet toen ik ze op het dak gooide. Nu heb je hier onder de meeuwen natuurlijk ook lekkerbekken en ze weten hoe een haring moet zijn. En dat tijdschrift dan...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het heel leuk die (kleine) attenties en soms geef ik ook wel eens wat ervan aan cliƫnten, maar ik begrijp nu van jou dat die er ook niet altijd op zitten te wachten :)

    BeantwoordenVerwijderen